Telefoonwinkel in Doetinchem

2 min gelezen
smartphone onderdelenshop

Bij de telefoonwinkel in Doetinchem kun je terecht voor een telefoon of tablet reparatie. Een barst in je scherm, kapotte accu of iets van een software probleem. Zij kunnen je er mee helpen. Hebben ze het juiste onderdeel niet op voorraad? Dan zorgen zij ervoor dat het binnen 24 uur al binnen is!

Ze bieden een Samsung, LG, HTC, Huawei, en IPhone reparatie aan. Je kunt wachten tijdens de reparatie of als je het fijn vind om mee te kijken kan dat ook. Zo kun je zien hoe ze zorgvuldig met je toestel omgaan. Met en zonder afspraak kun je er terecht.

Telefoonwinkel in Doetinchem

Ervaring met de telefoonwinkel in Doetinchem

Laatst viel per ongeluk mijn telefoon (een IPhone) op de stenen grond. Ik probeerde hem aan te zetten, maar dat lukte niet. Er zat ook nog  eens een groot barst door het scherm. Natuurlijk wilde ik dat het zo snel mogelijk was gerepareerd. Zo ging ik naar de telefoonwinkel in Doetinchem. Ik kon gewoon spontaan de winkel in lopen zonder een afspraak te maken. Ze hielpen me meteen met mijn probleem. Ze vertelde mij dat er een nieuw scherm in moest en de accu kapot was, dus ook een nieuwe accu moest worden geplaatst. Deze ingreep konden ze gelukkig meteen uitvoeren. Ik mocht meekijken hoe ze het deden, dat was wel erg fijn. Zo wist ik dat ze erg zorgvuldig met mijn toestel omgingen. En zo was mijn telefoon dezelfde dag nog gerepareerd! Dat was ontzettend fijn. Er mankeerde niks meer aan mijn telefoon, en deed hij het weer zo goed als nieuw.

Als je zelf nou ook last heeft van een kapotte telefoon raad ik het zeker aan om naar deze winkel te gaan. Je kunt er terecht met en zonder afspraak.  

Telefoon