Bekijk website van Amsterdam Personal Training

1 min gelezen
Logo Amsterdam Personal Training

Amsterdam Personal Training is een relatief nieuw bedrijf in het hartje van Amsterdam. Ze hebben ervaren trainers die zich niet alleen richten op de doelstelling maar ook op de vitaliteit van de klanten. Alle trainers van Amsterdam Personal Training hebben een eigen specialiteit. Deze trainers zijn opgeleid door nationale en internationale opleidingen. De trainingen van Amsterdam Personal Training zijn voor iedereen geschikt. Ze kunnen jouw leven omgooien tot een energiek leven vol met beweging. Dit is beter voor je fysieke en mentale gesteldheid. Dit zorgt voor een betere concentratie en meer energie tijdens een dag.

Welke soorten training kan je volgen bij Amsterdam Personal Training?

Ze geven vele soorten training. Ze hebben naast Personal Training ook bootcamp lessen die erg leuk zijn om te volgen. Bij personal Training is het werken aan jouw doelen het belangrijkste. Hier train je samen met een personal trainer om snel je doel te bereiken. Hierdoor haal je je doelen sneller en heb je meer plezier in het trainen. De bootcamp lessen zijn ervoor om je conditie, explosiviteit, lenigheid en kracht te trainen. Dit doen ze door veel oefeningen te doen en door te draaien tussen deze oefeningen.

studio-Amsterdam-PT

Wat is de visie en werkwijze van Amsterdam Personal Training

Het doel van Amsterdam Personal Training is het mogelijk maken van personal training voor iedereen. Dit doen ze door samen met jou te kijken naar wat je doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken en in welke tijd. Bekijk de website!