Super leuke groepslessen in Eindhoven bij Smart Personal training

1 min gelezen
Logo-Smart-Personal-Training

Ik wilde samen met een goede vriend graag meer spiermassa opbouwen en fitter worden. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar groepslessen in Eindhoven om een personal trainer te vinden die ons beide tegelijk les zou kunnen geven.

Zeer veel personal trainers bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar groepslessen in Eindhoven kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende personal trainers bij mij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Smart Personal training ons het meeste aan. De website van deze personal training is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat deze personal trainer aanbiedt. Ook zijn er op de website erg veel afbeeldingen vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de resultaten die zij hebben geboekt. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen om kennis te maken. 

personal-trainers

Zeer tevreden over de geboekte resultaten

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. tijdens dit gesprek hebben het uitgebreid gehad over onze persoonlijke doelen en over ons eetpatroon. Na het gesprek besloten we om samen te beginnen met sporten bij Smart Personal training.  We zijn inmiddels een aantal maanden verder en we hebben beide al aardig veel resultaat geboekt met behulp van onze personal trainer.