Deze fietsenzaak Utrecht is en blijft een topper

2 min gelezen

fietsenzaak UtrechtHet is altijd makkelijk om een fietsenzaak Utrecht te kennen. Vooral omdat het zo’n grote stad is en de fiets eigenlijk het beste vervoersmiddel is. Dit buiten de bussen, echter kost dit geld. Iets wat met name studenten niet kunnen gebruiken. Ik heb zelf jaren in Utrecht gestudeerd en ik ging overal met mijn fiets naar toe. Ik woonde dan ook niet in het centrum. Ik moest altijd zo’n 10 minuten fietsen naar zowel school als centrum. Dit vond ik dan ook wel prima omdat ik zo dagelijks toch wat beweging kreeg.

Ik kan mij deze tijd nog goed herinneren. Ik woonde samen met zes huisgenoten en het was altijd wel lachen, gieren en brullen. Ook gingen we vaak samen stappen en zo sprong er altijd wel iemand bij mij achterop. Zo kwam het dan ook geregeld voor dat mijn achterband kapot was. Wanneer dit gebeurde ging ik dan ook altijd naar fietsenzaak ‘t Jochie. Na een aantal jaren kende zij mij hier dan ook en werd ik dan ook goed geholpen. Hetzelfde geldt overigens voor iedereen want zij hebben service hier hoog in het vaandel staan.

fietsenzaak ‘t Jochie

Elke klant is hier welkom

fietsenIndien jij van plan bent om in Utrecht te gaan wonen moet je de volgende website dan ook zeker even noteren. Je zult hier dan ook nog veel aan gaan hebben, deze heet fietsenzaak-utrecht.nl. Iedereen is dan ook welkom bij deze fietsenzaak Utrecht. 

Verder hanteren zij hier ook echt studentenprijzen. Wanneer jij jouw band met laten plakken kost het hier vrijwel niks. Bovendien werken ze hier ook nog eens snel, dus de volgende dag kun jij jouw fiets alweer ophalen. Ideaal dus!