Een mooi zwemvest voor een kind heb ik hier besteld

1 min gelezen

Het is weer bijna zomer, en heb je bijvoorbeeld een boot? Of ben je nu eenmaal veel aan het water? dan is een zwemvest kind voor kinderen of zij nu wel of niet kunnen zwemmen erg belangrijk. daarover heb ik een tip weg te geven. Dit heeft dan weliswaar niets met mijn hobby, klussen te maken maar omdat ik graag goede adressen op internet zoek voor mijzelf en mensen in mijn omgeving, is het nu voor mijn twee neefjes. Mijn ouders hebben net een andere boor aangeschaft en daar kunnen wij met de hele familie op en zelfs mee op vakantie. Nu mijn neefjes voor het eerst mee mogen, schoot mijn zus direct in de stress omdat zij direct een veiligheidsvest wilde hebben. 

Daarom besloot ik deze aanrader te delen

Diezelfde dag ben ik eens gaan kijken naar een goed adres waar ik een zwemvest voor een kind kon vinden die goed was van kwaliteit en ook het liefst een aantrekkelijke prijs. Toen kwam ik op de site va 4activekidz.nl en wist direct dat mijn zus zeker met dit adres was geholpen. Ik stuurde haar de link door en na enige tijd kreeg ik een bericht dat zij een bestelling had gedaan. Dit afgelopen weekend zijn wij op de boot geweest met de hele familie en toen vertelde mijn zus over de snelle levering en haar tevredenheid over de bestelling die zij op deze site had gedaan. Daarom heb ik besloten deze aanrader te delen op mijn site.