Goedkoop een Vespa scooter kopen in Eindhoven

3 min gelezen

In Eindhoven kun je met een brommer bijna overal makkelijk komen. Je kunt kiezen voor een bromfiets die 45 km/u mag rijden voor de wat grotere afstanden, of op het fietspad met een snorfiets in en rond het centrum. De eerste keuze die je moet maken is het merk, er zijn veel merken in diverse prijsklassen. Als je stijl met kwaliteit wilt combineren zit je letterlijk goed op een Vespa scooter. Nee, die zijn niet echt goedkoop, maar je krijgt er wel veel voor terug. Als je de kosten wilt spreiden is een scooter leasen uiteraard ook een optie. Welke Vespa scooter past het beste bij jou, en waar kun je die het beste scooter kopen in Eindhoven? Lees snel verder voor de antwoorden.

Weet jij al precies wat je wilt aanschaffen? Wacht dan niet langer en ga naar fastfuriousscooters.nl voor het complete assortiment brommers, ook van andere merken.

Waarom een Vespa scooter kopen?

Er zijn veel merken met elk hun eigen voordelen en nadelen. Vespa is de originele retro scooter uit de Piaggio fabriek. Sinds 1946 maken ze de Vespa lijn, daarvoor zaten ze in de vliegtuigbouw. Vespa scooters staan bekend om hun design, moderne technologie en duurzaamheid. Nog steeds behoort Vespa tot de meest verkochte scooters, zowel als bromfiets als snorfiets. Verderop zullen we ook wat alternatieven opnoemen, wanneer je voor een Vespa scooter kiest zijn hier de huidige modellen:

Vespa scooter

Welke Vespa scooter kopen?

Momenteel kun je kiezen uit de:

  • Vespa Primavera
  • Vespa Sprint

De Vespa Primavera is de klassieke retro scooter zoals we die heel goed kennen. De Vespa Sprint is een iets sportiever model. Het zijn de opvolgers van respectievelijk de Vespa LX en Vespa S. Technisch zijn deze twee nieuwe modellen vrijwel gelijk aan elkaar, met bijvoorbeeld gevlochten remkabels en die robuuste, stalen overkapping. Hoewel de klassieke uitstraling nog steeds aanwezig is, kun je rekenen op de meest moderne technologie.

Alternatieve scooters

Wanneer je de Vespa toch een beetje te duur vindt, kun je ook een goedkoop alternatief kiezen zoals een IVA, Grand Retro, La Souris of BTC. Dit zijn Chinese retro scooters van wat mindere kwaliteit maar met dezelfde uitstraling. Het zijn geen slechte scooters, maar verwacht niet de kwaliteit van het origineel. Wanneer je niet op zoek bent naar de retro styling kun je ook kiezen voor middenklasse scooters zoals die van Sym en Kymco, ook Piaggio maakt zelf zeer betaalbare scooters.

Vespa scooter leasen in Eindhoven

Je kunt in Eindhoven bij enkele scooterspeciaalzaken Vespa scooters kopen, online ben je vaak een stuk goedkoper uit. De scooter op afbetaling kopen kan uiteraard ook, dan ga je de scooter betalen in termijnen. Je bent wel echt eigenaar van de brommer en de restwaarde is ook van jou wanneer je deze later weer wilt verkopen. Met een Vespa ligt deze restwaarde beduidend hoger dan bij andere merken.

Op zoek naar een betaalbare en toch goede scooter in Eindhoven? Begin je zoektocht bij www.fastfuriousscooters.nl, de online scooter specialist met alle bekende merken, optie voor scooter leasen en uitstekende service.