Heftruckcertificaat halen gemakkelijk?

1 min gelezen

Al een lange tijd ben ik druk aan het zoeken naar een bedrijf waar ik met een gerust hart mijn Heftruckcertificaat halen kan. De hoge kosten zit ik niet op te wachten waardoor ik op het internet ben aan zoeken in de hoop het goedkoper te krijgen als wat ik momenteel had gezien. Zo heb ik diverse bedrijven gezien waar je met een gerust hart aan de slag kan om je opleiding te volgen. Uiteindelijk heb ik zelf voor verkeersschool Wesseldijk gekozen aangezien dit bedrijf een stuk voordeliger is! logo1

Direct akkoord

Bij het inschrijven van deze opleiding is het mij duidelijk geworden dat hun een goede service verlenen. Binnen enkele minuten had ik namelijk bericht mogen ontvangen dat ik was ingeschreven voor de opleiding om mijn  Heftruckcertificaat te behalen. Ik weet nu in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen meer hoef te maken om de kosten. Ik ga mijn Heftruckcertificaat halen en ook nog  eens in één keer! 

Mijn werkgever heeft te horen gekregen dat ik was ingeschreven voor deze opleiding en heeft besloten het factuur voor mij te voldoen! Natuurlijk heeft hij dit met een reden gedaan, zodat ik extra mijn best ga doen om deze certifiaat op mijn naam te zetten!