In sommige landen is het hebben van een klamboe een must!

2 min gelezen

ShopvoorgezondheidVandaag een onderwerp wat nauw samenhangt met lifestyle, namelijk reizen. Zelf ben ik hier enorm dol op en reis graag door Europa of andere werelddelen. Ik vind het dan ook heerlijk om nieuwe bestemmingen die zoeken en te plannen. Zo ben ik een mogelijk reis naar Afrika aan het boeken. Ik wil natuurlijk wel eerst van te voren duidelijk berekenen wat ik allemaal kwijt ben voor zo’n reis. Naast de vliegticket komen er natuurlijk ook nog nadere kosten bij kijken. Vaak vergeet men de kleine dingen en kan het reisbudget alsnog hoog op lopen.

klamboeZo was ik laatst aan het kijken waar ik het beste een goede klamboe kan kopen. In Afrika is dit echt noodzakelijk, hier wil je dan ook niet op besparen. Niemand wil immers gestoken worden door een malaria mug. Vooral ook omdat door de opwarming van de aarde komen er steeds meer malaria muggen. Ik zag hier laatst iets van in het nieuws en vandaar dat ik ineens aan een klamboe moest denken.

Wisten jullie dat en ook klamboes bestaan die geïmpregneerd zijn?

Shop voor gezondheid klamboeZoals ik net al zei wil niemand malaria oplopen wanneer hij of zij op vakantie gaat. Je hebt tegenwoordig dan ook klamboes die nog beter beschermd zijn tegen dit soort muggen. Vooral in tropische gebieden zoals de slaapkamer ben je niet altijd verzekerd van ‘veilig slapen’. Daarom is zo’n geïmpregneerde klamboe een verstandige keuze. Gelukkig heb ik al eens site gevonden waar ik deze goedkoop aan kan schaffen. Dit is op de website shopvoorgezondheid.nl, kennen jullie deze al? Hier kan je niet alleen veel spullen omtrent reizen kopen maar ook nog vele andere dingen. Zeker de moeite om eens naar toe te gaan.