Met dit koolhydraatarm ontbijt kom je er zeker!

2 min gelezen

dieetlandlogonewOmdat ik sportief ben aangelegd en ik ook meerdere malen per week in de sportschool te vinden ben heb ik vaak de tijd om te ontspannen. Ik vind het heerlijk om te sporten, dit is echt mijn moment van rust. Ik heb natuurlijk wel steeds doelen om naar toe te werken. Zo had ik er laatst ook weer één opgesteld. Omdat de zomer er weer aan komt wou ik wat kilo’s kwijtraken. Ik had dus samen met mijn trainer een programma gemaakt en een voedingsthema erbij. Hij stelde mij voor om koolhydraatarm ontbijt te volgen. Omdat ik ’s ochtends toch veel eet, vroeg ik dan ook welke opties ik hierin had. De trainer stelde aan site voor waar je een zeer groot aanbod hebt in koolhydraat arme producten. Ik heb deze site inmiddels bezocht en deze bevalt mij enorm. Ik wil site deel dan ook graag met jullie delen, hij heet dieetland.nl. Naast het grote aanbod aan eten, staat er ook nog eens veel informatie op.

Het volgen van een dieet

atkins-advantage-rtd-milk-chocolate-shakeIk was van te voren dus een beetje sceptisch over het volgen van een dieet. Ik weet zelf dat veel mensen hier moeite mee hebben. Gelukkig kon ik bij Dieetland vele lekkere maar koolhydraatarme producten bestellen. Zo kon ik alsnog veel ontbijten, maar dan wel gezond. Zo hebben ze verschillende soorten brood of crackers. Ook kun je via dieetland.nl vele verschillende beleg kopen. Maar zelf ben ik enorm fan van de lekker shakes en smoothies die ze hebben. Tussen het ontbijt en lunch neem ik dan vaak een ontbijt reep, want deze kun je eigenlijk de hele dag door eten. Ik ben inmiddels al een paar weken bezig met mijn koolhydraatarm ontbijt, over anderhalf maand neem ik weer een ander programma. Maar ik kan nu al met zekerheid zeggen dat ik er al strakker uit begin te zien.

atkins_day_break_chocolate_crisp_chip_reep