Voor een scootmobiel moet je hier zijn!

2 min gelezen

scootmobielDe reden dat ik het vandaag over een scootmobiel ga hebben is vanwege een goede vriend van mij. Pas geleden sprak ik met hem af en tijdens dit gesprek hebben we het over de nodige zaken gehad. Mijn vriend vertelde me die dag ook dat zijn vader steeds meer moeite kreeg met lopen. Hij zou veel pijn tijdens het lopen hebben en hier wilde hij een oplossing voor vinden.

Hij vertelde me dat hij het internet op ging en dat hij uitkwam op de website van Scootmobiel Vitaal. Hij en zijn vader wilden hier niet veel geld aan uitgeven en daarom kozen ze ervoor om een 2e hands product aan te schaffen. Op de website vonden ze gelukkig genoeg tweede hands producten en uiteindelijk bestelden ze er ook een. Ze wachten nu nog even tot dat hun aankoop in huis komt.

mobielDit leek mij ook wel wat!scoot

Het voertuig is inmiddels al in huis en zijn vader heeft er al erg veel plezier van. Hij kan zich nu een stuk makkelijker verplaatsen en buiten dat is het ding er goed voor een tweede hands aankoop. Mijn vader was ook al een tijdje opzoek naar een elektrisch aangedreven rolstoel en daarom vertelde ik hem over deze website.

Ik ben zelfs samen met hem naar de website gegaan en hier zag hij veel interessants staan. Hij is dan ook van plan om  zijn Elektrisch aangedreven rolstoel op deze website te kopen. Dit lijkt mij ook wel wat en binnenkort gaan we over tot het aankopen van het product.