Waar kun je een nieuwe gasveer bestellen?

1 min gelezen

Wanneer je een eigen auto hebt en hier iets aan kapot gaat, dan moet dit uiteraard vervangen worden. Maar waar kun je dan een gasveer bestellen? Afgelopen week was ik namelijk druk bezig met het uitpakken van de boodschappen. Nadat ik de klep van de achterbak open had gedaan viel deze al vrij snel weer naar beneden op mijn rug. Met enorm veel pijn in mijn rug is het mij alsnog gelukt om de boodschappen uit te pakken. Nadat de pijn gezakt was ben ik gaan zoeken wat de oorzaak hiervan was. Hierdoor kwam ik er al vrij snel achter dat de veer in de achterklep kapot was en dat dit vervangen moest worden.

Online gezocht

Aangezien ik het niet wist waar ik dit het beste kon bestellen, heb ik ervoor gekozen om dit op het internet te zoeken. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Mparts.nl. Dit bedrijf heeft diverse veren in het assortiment welke eenvoudig te monteren is. Tevens zijn de kosten hier een stuk lager vergeleken met wat ik elders heb gezien. Zodoende heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Mijn bestelling werd netjes en zeer goed ingepakt de eerstvolgende werkdag bij mij thuisbezorgd. Vervolgens kon ik de veer eenvoudig monteren in de achterklep van de auto!